Steeds meer mensen kopen tegenwoordig kunstgras. Dit komt omdat het enorm praktisch is: je hebt totaal geen omkijken meer naar het onderhoud. Daarnaast is het erg voordelig. Er zijn verschillende factoren die bepalen welke variant van dit gras het beste werkt in jouw tuin. Zo verschillen de soorten in echtheid, grashoogte en zachtheid. Als je het optimale resultaat wil behalen, kun je aanvullende producten als kunstgrashaken, lijm, lijmband, drukverdelend doek, kantopsluitingen en valdemping gebruiken.

Geen onderhoud meer nodig

Op deze manier kun je het beste resultaat uit het kunstgras halen en kan het enorm lang mee. Op de lange termijn zal dit veel tijd en moeite kosten, omdat je het gras niet hoeft te maaien of onkruid moet verwijderen. Kunstgras is niet alleen geschikt voor in de tuin, maar kan ook op een balkon, dakterras of bij een zwembad worden geplaatst. Natuurlijk ook voor het buiten sporten, waar het eigenlijk bekend door is geworden.

Bezoek de specialist

Zoals je ziet, zijn er veel verschillende soorten van dit gras. We adviseren om langs de specialist te gaan om samen te bespreken wat het beste werkt voor jouw tuin/balkon/terras. Zij bieden een uitgebreid assortiment aan grassen, zodat er voor iedereen een geschikte variant tussen zit. Daarnaast kun je ook online terecht. Je ziet het volledige assortiment van de specialist, waarbij bezorging en afhalen beide mogelijk zijn. Als je nog twijfelt over welke variant je precies wil, is het aan te raden om een adviesgesprek aan te vragen bij de specialist.